Wednesday, March 7, 2012

Η Κρίση ως Ευκαιρία για Ανάπτυξη (μικρές αγγελίες iii)

·   Πωλείται μεταχειρισμένη Αγορά που Αυτορρυθμίζεται. Δώρο τα βιοκαύσιμα (μισθωτοί και συνταξιούχοι) σε περίπτωση αστοχίας της αυτορρύθμισης.
·   Ζητείται τρομοκρατική οργάνωση με ευφάνταστο όνομα για ανάληψη ευθύνης. Εξαιρούνται άνθρωποι με φαντασία.
·   Χάθικε σακούλλα με μπενζίνα ρολόγι και μπα ταριεσ στα μετρά του Εγάλεου.               Όπιος την ίδε να τη φέροι. πλιροφορίεσ γ.Α.δ.α..
·   ΑΝΤΑΡΤΕΞ: Άμεση πρόσληψη για αναρχικούς τρομοκράτες από εταιρία του χώρου. Εχεμύθεια είναι το σύνθημά μας.
·   Έκτακτο: Καθημερινή: Συνελήφθη αντάρτης πόλεων. Τον πρόδωσε το μπουφάν που φόραγε. Έγραφε "Αντάρτης Πόλεων (Αθήνα)".
·   Άμεση πρόσληψη μέσω διαγωνισμού για κειμενογράφο από δημιουργικό γραφείο της ΕΥΠ για brand name, λογότυπα, και προκηρύξεις. Κριτής κ. Σεφερλής.
·   Αποκλειστικό: Χρυσή Ευκαιρία: Ανάληψη ευθύνης από την τρομοκρατική ομάδα           "1η Απρίλη". Ζητώ να μου χαρίσουν προκήρυξη.
·   Ζητούνται τα τηλέφωνα του ΣΚΑΪ και του MEGA, για ανακοίνωση τρομοκρατικής ενέργειας της τρομοκρατικής ομάδας "Τρομοκρατική Ομάδα". Τρομοκράτης.
·   Έκτακτο: Ριζοσπάστης: Δριμύ Κατηγορώ της Παπαρήγα προς τις ρεφορμιστικές πατάτες. Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η πατάτα είναι το όπιο του λαού"
·   ΣΚΑΪ: Διαψεύδεται πως το γενετικό υλικό που βρέθηκε στην βόμβα της οργάνωσης  "Αντάρτικο Πόλεων" προέρχεται από το σπέρμα του Χρ. Παπουτσή.
·   Ορφανό Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητά υιοθεσία από πατέρα Έλληνα, άριο,         και 100% αρσενικό. Δυνατότητες εκτροπής.
·   Για συγγραφή λημμάτων εγκυκλοπαίδειας "Νεοελληνική New Speak Γλώσσα" ζητούνται βουλευτές και δημοσιογράφοι με εμπειρία στο χώρο. Γκαίμπελς.
·   Ordino: Οντισιόν για υποψήφιους επαγγελματίες πολιτικούς ως πρωταγωνιστές του ριμέικ της ταινίας "Τα Όμορφα Χωριά Όμορφα Καίγονται"
·   Χαρίζονται σταυρωμένα ψηφοδέλτια της Νέας Πασοκρατίας για τις επικείμενες εκλογές. Θα τηρηθεί σειρά κομματοσκυλότητας.
·   Άμεση πρόσληψη ψηφοφόρων με αλτσχάιμερ ή βαρύ αυτισμό με σκοπό την αυτοδύναμη συγκυβέρνηση. Δίδεται ως αμοιβή χαρακάκι με την προπαίδεια.
·   Έκτακτο: Ριζοσπάστης: Αναστάτωση στο σταθμό ΗΣΑΠ Περισσός. Εντοπίστηκαν ψώνια λαϊκής με ύποπτο περιεχόμενο. Γίνεται λόγος για προβοκάτσια.
·   Silver Alert: Ηλικιωμένη γυναίκα με μεγαλομανία χάθηκε στις δηλώσεις της.               Φοράει στο λαιμό αλυσίδα με σφυροδρέπανο. Πάσχει από πατατοφοβία.
·   Χάθηκε ψηφοφόρος του ΚΚΕ. Τη μέρα που εξαφανίστηκε κρατούσε στα χέρια του τον καμένο του εγκέφαλο. Προσοχή: εξωτερικά μοιάζει με άνθρωπο.
·   Espresso: "Βρέθηκε ο τελευταίος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ σε ορεινό χωριό της Παταγονίας. Θα ταριχευθεί και θα εκτίθεται σε μουσείο φρικαλεοτήτων."
·   Πωλούνται αυτοκόλλητες ετικέτες "λαϊκιστής", "δραχμολάγνος", "συνομωσιολόγος"           σε νεοφιλελεύθερους, αντί επιχειρημάτων. Δώρο κουβάς με λάσπη.
·   Προσφέρεται απλήρωτη εργασία και απόλυση σε εργάτες μέλη του ΚΚΕ, και για τροφή σανό (άριστο υποκατάστατο της πατάτας). Τυποεκδοτική Α.Ε.
·   Πολυεθνική βιομηχανία παιχνιδιών κατασκευάζει κουρδιστούς Πάσχους με ράμφος           που αυτορρυθμίζεται. Με κάθε αγορά δώρο ο κουρδιστός Παπαχελάς.
·   Μέντιουμ, μυστικιστής, οραματιστής πωλεί μαγική πέτρα. Η πέτρα πραγματοποιεί τις ευχές εάν μεσάνυχτα πετύχει στο δωξαπατρί έναν Βενιζέλο.
·   Είσαι πιστός, υπάκουος και μερακλής; Σου αρέσουν τα ... δύσκολα;                               Έρχομαι στο χώρο σου με το ... "Μνημόνιό" μου και σε ξε...ματιάζω. Αφέντρα.
·   Έκτακτο: Καθημερινή: "Αναστέλλεται το νομοσχέδιο για τα φάρμακα, καθώς χωρίς αυτά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν είναι λειτουργικοί."
·   Χαρίζονται επειγόντως δύο γραμμάρια φούντας και ενάμισι κιλό πατάτες λόγω εγγραφής σε αυθεντικό κομμουνιστικό κόμμα. Απαραίτητη η εχεμύθεια.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...